Shop Shop Shop
EN | FR | NL

Boetiek

Ontvangst

Bij ARKEL primeert een kwaliteitsvol ontvangst, voor al de inlichtingen in verband met uw behoetes: piercing is een persoonlijke stap die gerespecteerd en begeleid moet worden.

De vertrouwensrelatie tussen de klant en de piercer is een prioriteit ! Het sensibiliseren van de hygiënische gewoontes en de morele geschiktheid van de klant ten aanzien van piercing;

de keuze van het juweel in functie van de morfologie van het gekozen lichaamsdeel en de esthetische criteria van de klant; de uitleg van de zorgen voor de nieuwe ornamenten, en de te respecteren hygiënische voorzorgen die in acht moeten worden genomen ten einde een goede en snelle genezing van de ingreep te bekomen.

ARKEL geeft u voor de afspraak een verzorgingsboekje en de juiste verzorgingsproducten mee, en beantwoordt al uw vragen; zodat het plaatsen van het juweel in alle sereniteit verloopt.

Je kan ook terug langskomen voor controle van de genezing van de piercing of om het eerste juweel te laten vervangen door het definitieve juweel.

Ons team kan u ook helpen in de keuze uit de grote juwelencollectie voor alle lichaamsdelen die we voorstellen in onze winkel.

Onze collectie is samengesteld uit grote klassiekers van ringen en staven voor de eerste zetting van een piercing alsook een grote categorie "fantasie" en "fashion" juwelen of in Goud 18 karaat.