jewels Shop jewels Jewels
EN | FR | NL

NEWS

NIEUW ADRES!
Rijkeklarenstraat 12
1000 Brussel

Na een serieuze analyse en lange overwegingen, hebben we beslist om een dienst voor dé-tatoeage met laser aan te bieden.

De reden voor deze beslissing is om onze klanten de kans te geven om een ongewenstte spoor van het verleden of een tatoeage van slechte kwaliteit te verwijderen of om een oude tatoeage te kunnen overdekken met een nieuwe van professionele kwaliteit.

Meer

Arkel Piercing

Presentatie

Gevestigd in de Rijkeklarenstraat 12, in het hartje van Brussel, de boetiek ARKEL PIERCING, die U in een hartelijke sfeer en een lumineus en ruim kader verwelkomt.

Onze professionele bekendheid is de vrucht van de ervaring en de precisie van het werk van onze medewerkers, die jullie ontvangen en raad geven, alsook:

  • In onze vitrines is er de grootste keuze van juwelen, specifiek voor de verschillende delen van het lichaam (meer dan 2000 referenties); implants en fantasiejuwelen in diverse materialen, getest op hun kwaliteit zoals: Titanium, chirurgisch staal, Niobium, geel en grijs Goud 18 karaat, Bioplast, Pmma, Teflon, UV Acryl, Silicone, hout, buffelshoorn, natuurlijke stenen, hars, geblazen glas, Plexiglas, enz.... Van de meest discrete tot de meest opvallende, voor ieder zijn smaak.
  • Onze professionele piercers hebben een grote ervaring en zijn titularis van een legaal attest voor "vorming van de hygienische procedures in verband met piercing" van het VOD Volksgezondheid.
  • Een garantie op de hygiëne van het gebruikte materiaal (steriel en uniek gebruik) en van de kwaliteit van de aangeboden juwelen.
  • Een nieuwe dienst om tatoeages te verwijderen met de nieuwste generatie Q-Switch laser.

Voor diegene die ons nog niet kennen, aarzel niet om onze tempel voor lichaamsdecoratie te ontdekken.

Ons team staat altijd klaar en is beschikbaar om u te helpen, te informeren en je te leiden bij al u verzoeken, en dit, steeds met de glimlach.

! Piercing alleen of afspraak !

ARKEL, is ook de plaats waar u allerlei accessoires kunt vinden gerelateerd aan de fantastische film, zoals: collectiefiguren in hars, T-shirts en andere "cult" producten (o.a. Nightmare before Christmas en andere Tim Burton producties, True Blood, enz....), tot de Gothculture, Steampunk, en Rock & Roll (Alchemy Jewellery, Avalon Faeries, Living Dead Dolls, Emily The Strange, Roman Dirge, Ruby Gloom enz....), en ook de gelimiteerde en genummerde werken van kunstenaars zoals Loisel, Giger, Clive Barker, ...

Maar ook enkele van de nieuwigheden en gadgets van Cyber-fashion voor de "geeks", "nightclubbers", en de nieuwsgierigen op zoek naar een origineel geschenk.